"Eet bewust
  kauw langzaam"
Wie ben ik
Door mijn groeiende interesse in natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl ben ik diverse opleidingen gaan volgen, waaronder: gewichtsconsulent, natuurvoedingsadviseur en trainer hormoonfactor (allen bij Sonnevelt Opleidingen). Hierdoor ben ik er nog bewuster van geworden dat gezonde voeding een positieve werking kan hebben op je fysieke- en mentale gesteldheid. Naast mijn opleidingen ben ik mijn kennis gaan verbreden d.m.v. verschillende workshops bij: Amber Albarda, Circadian, Nutramin en Orthica. Enkele voorbeelden hiervan zijn overgangsklachten, emotie eten, schildklier en hormonen. Ik ben namelijk van mening dat je nooit klaar bent met leren.

Ik merkte tijdens mijn opleidingen en bijscholingen dat de balans in hormonen een grote invloed kan hebben op je gewicht en lichaam. Ook beweging speelt daarbij een belangrijke rol. Momenteel doe ik zelf aan krachttraining, hardlopen en pilates.

Mijn doel is om mijn kennis over te brengen, waardoor mensen dit zelf kunnen toepassen in hun dagelijkse leef- en eetpatroon. Kennis = delen!

Met gezonde groet,
Françoise Oerlemans

Contact
Françoise Oerlemans
Laan der Hesperiden 56
1076 DN Amsterdam

Klik hier om uw route te bereken.

Tel: +31 06 28 64 55 86
Email: info@livehealthylife.nl

Rek. nr.: NL92 INGB 0655615156
KvK nr.: 50774255
BTW nr.: 147114810B01


Volg me op Facebook